KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS ÉS FILANTRÓPIA

2019.05.22.csapatépítés

KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS ÉS FILANTRÓPIA

2019.05.22.
news6-scaled.jpg?fit=1200%2C812&ssl=1

Alpakaterápiás pályát építettünk a Baráthegyi Majorságban

2019.05.04-05. / Miskolc, Magyarország

A Baráthegyi Majorság a Szimbiózis Alapítvány öt hektáron elterülő rehabilitációs majorsága, mely Miskolc-Diósgyőrben, a Barát-hegy északi lejtőjén található.  A majorság küldetése, hogy munkalehetőséget biztosítson olyan fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű fiatalok és felnőttek számára, akik érdeklődést mutatnak a mezőgazdasági szektor iránt. Az ökopark jelleggel kialakított majorságban széleskörű növénytermesztés és állattenyésztés folyik, beleértve olyan speciális tevékenységeket is mint például a gombatermesztés vagy a sajtkészítés.  A Szimbiózis Alapítvány missziója többek között a látogatóként érkező önkéntesek és a majorságban dolgozó fogyatékkal élő fiatalok közötti interakció és közös munka lehetőségének megteremtése.

A PHARMAROAD KFT. kollégái társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségük jeléül rendszeresen vesznek részt filantropikus programokban.  A május 4-5. hétvégén a vállalati delegáció több kisebb csapatra osztva segítette a majorságban folyó aktuális munkálatokat; voltak, akik palántákat ültettek az üvegházban, mások a fóliasátorban esedékes feladatokat vállalták fel.  Délutáni közös programként csapatunk és a majorság dolgozói egy nagyobb méretű alpakaterápiás pálya alapjainak letételében és kerítésének kialakításában vettek részt.  Kollégáink nagy büszkeséggel remélik, hogy a kialakított Pharmaroad Élménypálya sok örömöt fog okozni a jövőben mind Kleopátrának és Pumuklinak (a majorság két alpakájának), mind pedig a majorságot felkereső látogatóknak és önkénteseknek.

A projekt sikeres teljesítésének megünneplésére és az egész napos fizikai munka alatt elégetett kalóriák pótlására a majorság dolgozói kiadós lakomára látták vendégül csapatunkat. A hatalmas bográcsokban készült gulyásleves mellé kemencében sült krumplilángos került felszolgálásra és desszert gyanánt frissen sütött fánkot kaptak kollégáink.  A fánkokat a majorság saját gyümölcsösének terményeiből készített baráthegyi lekvárkülönlegességek tették még ízletesebbé.

A Baráthegyi Majorság tevékenységéről és programjairól az alábbi linken található több információ:

http://www.barathegy.com/

Gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó komplex fejlesztés a Pharmaroad Kft-nél

Copyright by Pharmaroad Kft. All rights reserved.