A Polgár Judit Sakk Alapítvány támogatása

A Polgár Judit Sakk Alapítvány támogatása

2022.02.15.
pj.jpg?fit=960%2C486&ssl=1

A Pharmaroad Kft. a Polgár Judit Sakk Alapítvány rendszeres támogatója

A Pharmaroad Kft. által vallott és követett értékekhez nagyon közel áll a Polgár Judit Sakk Alapítvány tevékenysége, ezért a társaság régóta az alapítvány támogatója.

Az alapítvány anyagi támogatásán felül, társaságunk ügyvezetői személyesen is rendszeresen részt vesznek az alapítvány által szervezett eseményeken. Szabó Ferenc a PJSA Tanácsadó Testületének tagja, Kovács Péter pedig az alapítvány jótékonysági versenyeinek rendszeres indulója.

A Polgár Judit Sakk Alapítvány nonprofit szervezet, amely alapvető küldetésének tekinti a társadalmi fejlődést, úttörő szerepet vállal az oktatás és élethosszig tartó tanulás, a sport, tehetséggondozás, készség fejlesztés és a társadalmi felzárkóztatás terén, célja a kreativitás és tudásgazdagság fejlesztése, hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Az alapítvány egyik fontos célja a sakkot, mint oktatási eszközt alkalmazva úttörő szerepet vállalni a gyermekek kognitív készségeit fejlesztő programok és eszközök kifejlesztésében, iskolai tananyagok kidolgozásában. Ilyen anyagok az esélyegyenlőséget célul kitűzve a társadalmilag és mentálisan hátrányos helyzetű gyerekek részére is készülnek.

Az alapítvány nagyszabású, a sakkot és az oktatást népszerűsítő társadalmi eseményeket is szervez.

A PJSA 2015 óta a Világsakkfesztivál (Global Chess Festival) főszervezője. A Világsakkfesztivál egy olyan, nemzetközi szinten is egyedülálló rendezvény, amely a sakk legkülönbözőbb arcait mutatja be a sport, az oktatás, a kultúra, a tudomány és a szórakoztatás szemszögéből, egész napos családi programot kínálva.

Gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó komplex fejlesztés a Pharmaroad Kft-nél

Copyright by Pharmaroad Kft. All rights reserved.