Pharmaroad Kft.

Karrier


HR Csoport

Tódor Bernadett


…az emberközpontú vezetési elvek elkötelezett híveként, vállalatunk tudatosan törekszik a lehető legkellemesebb munkakörnyezet és legversenyképesebb kompenzációs feltételek létrehozására kollégáink számára.  Hiszünk munkatársaink folyamatos fejlődésének és egy pozitív munkahelyi közösség megteremtésének fontosságában. Mindent megteszünk azért, hogy a vállalatunknál töltött időt kollégáink számára ne csak feladatok, kihívások és határidők, hanem minél több munkavállalói élmény is jellemezze…Magántulajdonban lévő vállalatként, a PHARMAROAD KFT. tulajdonosai és vezetése számára kiemelt fontossággal bír az emberi erőforrás gazdálkodás területe. Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a közel 90 fős munkavállalói állományának a mindenkori munkaerőpiaci körülményeket figyelembe véve versenyképes alapbérezési feltételeket és átlátható ösztönzőrendszert nyújtson.  Ezen felül igyekszünk kollégáink számára juttatási csomagjainkat számos egyéb elemmel még vonzóbbá tenni, mint például egészségbiztosítási szolgáltatások, nyelvoktatás, rekreációs juttatások vagy egyéb jutalmak.

A megfelelő gazdasági feltételek megteremtése mellett a vállalat vezetése törekszik arra, hogy kollégáink számára folyamatosan lehetőséget biztosítson tanulásra, fejlődésre és szakmai tréningeken, illetve rendezvényeken való részvételre.  Az élethosszig tartó tanulás jegyében vállalatunk elkötelezett kollégáink rendszeres továbbképzése iránt mind a munkaterületeiket érintő jogszabályi, illetve egyéb változásokat illetően, mind pedig a hatékony munkavégzéshez szükséges kompetenciák továbbfejlesztése területén. Szervezeti felépítésünk sajátosságait figyelembe véve megteszünk mindent, hogy munkavállalóink számára hosszútávú karriertervvel és szakmai jövőképpel tudjunk szolgálni.

Egy jó munkahelyet nemcsak a megfelelő mértékű gazdasági ösztönzők és a folyamatos fejlődési lehetőségek határoznak meg, hanem a jó közösség is. Vállalatunk életében kiemelkedő szerepet töltenek be azok az események, melyek által kollégáink egyre szorosabb személyes kapcsolatot építhetnek ki egymással, illetve közös élményekre tehetnek szert.  Az elmúlt évek alatt csapatunk számos közösségépítő programban vett részt: kollégáink csapatban körbefutották a Balatont, festettek rajzfilmfigurákat gyermekorvosi rendelő falára a Nevetnikék Alapítvány Mesefalfestő Projektjének keretein belül és építettek alpakaterápiás pályát a Baráthegyi Majorságban.

Vállalatunk konstans növekedéséből adódóan toborzási kampányaink folyamatosan zajlanak; jelenleg aktuális állásajánlataink az alábbi linkeken tekinthetők meg:

Önéletrajzát az alábbi email címre várjuk a fent listázott álláshirdetések kapcsán, illetve akkor is, ha jelen pillanatban nem lát érdeklődési körének vagy szakmai tapasztalatának megfelelő pozíciót, de szeretne vállalatunk csapatához tartozni: hr@pharmaroad.hu


Gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó komplex fejlesztés a Pharmaroad Kft-nél

Copyright by Pharmaroad Kft. All rights reserved.