Pharmaroad Piknik Nap – 2021.09.04.

2021.09.04.csapatépítés

Pharmaroad Piknik Nap – 2021.09.04.

2021.09.04.
Piknik-padon-scaled.jpg?fit=1200%2C959&ssl=1

Családi nap a járványügyi korlátozások után
2021.09.04. / Budapest, Magyarország

Kihasználva, hogy a járványügyi korlátozások feloldásra kerültek, családi napot szerveztünk a társaság dolgozói és családtagjaik számára. A „Pharmaroad Piknik Nap” helyszíne az Óbudai Szabadidőpark volt, ideális feltételeket biztosítva a rendezvény megtartásához. Szombaton 9:00 órától 17:00 óráig volt miénk a Szabadidőpark, de az érkezést és távozást kötetlenül kezeltük, nap közben bármikor lehetett jönni és menni.

A nap elsősorban az aktív szabadidő eltöltésnek adott keretet, de lehetőséget biztosított a beszélgetésre és ismerkedésre is. Játszhattunk foci mérkőzést a körülkerített műfüves kispályán, strandröplabda mérkőzést a homokos strandröplabda pályákon és részt vehettünk vívás bemutatón is a vívóteremben, ahol ki is lehetett próbálni ezt a különleges sportot.

A különböző helyszíneken lehetőség volt még ezeken kívül:

  • íjászatra (tapadókorongos és „normál” nyílvesszőkkel, modern és tradicionális íjakkal),
  • pingpongozásra,
  • csocsózásra,
  • kosárlabda dobásra,
  • tollaslabdázásra,
  • gyermek „sarok” kipróbálására gyerekeknek és nosztalgiázó felnőtteknek… (babzsák dobás, horgászat karika célbadobás minigolf),
  • golfütések gyakorlására, kipróbálására (gurítás és normál ütés),
  • sakkozásra és kártyázásra is.

„Energiapótlásul” az ebédre biztosított gulyásleves és palacsinta szolgált elsősorban, de egész nap fogyaszthattunk pogácsát és édes aprósüteményt, „retro” fagylaltoskocsiból kínált fagyit (citrom, eper, fehércsoki pisztáciaöntettel, karamellás mandula csokis meggyöntettel, sárgabarackos sajttorta volt a választék), valamint „korlátlanul” állt rendelkezésre üdítő, gyümölcslé, ásványvíz és sör is…

Az állomásokon (programokon) nyereményjegyeket lehetett kapni a részvételért, illetve bizonyos eredmények elérése esetén. Ezeket a nap során összegyűjtöttük és a nyereményeket a rendezvény után kisorsoltuk. A nyeremények elsősorban sporteszközök voltak.

A kb. 100 résztvevő nagyon jól érezte magát és pozitív visszajelzéseket adott a rendezvényről. Ezért nagyon valószínű, hogy 2022-ben ismét megrendezzük a „Pharmaroad Piknik Nap”-ot!

Gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó komplex fejlesztés a Pharmaroad Kft-nél

Copyright by Pharmaroad Kft. All rights reserved.