Pharmaroad Kft.

Logisztikai szolgáltatások


Logisztikai Vezető

Reiner Ferenc


…vállalatunknál a logisztikai szolgáltatások raktári és minőségbiztosítási támogatását egy olyan 60 főből álló csapat végzi, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a folyamatok minden aspektusát illetően beleértve a termékek gyors és szakszerű bevételezését, eladható készletbe helyezését, komissiózását, összecsomagolását, kiszállítását, visszáru, illetve reklamáció kezelését, esetleges megsemmisítését vagy visszahívás esetén történő visszagyűjtését…Bármilyen formában is próbál egy vállalat a helyi vagy regionális piacokra betörni, illetve azokon versenyképes maradni mindenképpen szüksége van egy, a logisztikai folyamatait hatékonyan és szakértői módon kezelni tudó infrastruktúrára és kiszolgáló személyzetre.  Egyes cégek ezt saját berkeiken belül oldják meg míg mások a logisztikai támogatást, mint kiszervezett szolgáltatás veszik igénybe. Az utóbbi megoldás sok esetben egy költséghatékonyabb és eredményesebb működéshez vezet, amennyiben egy integrált logisztikai szolgáltató által nyújtott előnyök nemcsak a fejlett infrastruktúrát foglalják magukba, hanem a piaci partnerekkel és hatóságokkal már kialakított jó együttműködést vagy széleskörű hozzáférést értékesítési csatornákhoz (gyógyszertárak, kórházak, más nagykereskedők, stb.).

A PHARMAROAD KFT. számos a magyarországi piacon aktív forgalomba hozatali engedély jogosult számára nyújt komplex logisztikai szolgáltatásokat. Budapesti telephelyén, 2300 négyzetméteren biztosítja partnerei számára a logisztikai feladatok szakszerű ellátását.  Telephelyi adottságai, illetve hatósági engedélyei lehetővé teszik a lehető legszélesebb termékpaletta (beleérve a K1 és K2 besorolású kábítószereket és P2 illetve P4 besorolású pszichotrop készítményeket) három hőmérsékleti tartományban (2-8 C / 8-15 C / 15-25 C) történő kezelését. A vállalat belistázott termékállománya 8464 készítményre terjed ki mely éves szinten megközelítőleg 12 millió doboz értékesítését eredményezi.  A vállalat által ellátott kb. 400 patikából, egészségügyi intézményből és más nagykereskedőkből álló partnerállomány szállítmányozási igényeit egy a nemzetközi jogszabályi követelményeknek maximálisan megfelelő járműpark biztosítja.

A logisztikai szolgáltatások raktári és minőségbiztosítási támogatását egy olyan 50 főből álló csapat végzi, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a folyamatok minden aspektusát illetően beleértve a termékek gyors és szakszerű bevételezését, eladható készletbe helyezését, komissiózását, összecsomagolását, kiszállítását, visszáru illetve reklamáció kezelését, esetleges megsemmisítését vagy visszahívás esetén történő visszagyűjtését. A jogszabályi kötelezettségeknek megfelelően a vállalatunk raktár-logisztikai rendszere folyamatos kommunikációban áll az Európai Gyógyszer Azonosító Rendszer (EMVS) megfelelő adattárházaival.  Ez a támogatói háttér teszi lehetővé, hogy napi szinten 600 megrendelés kerül kielégítésre 50 000 doboz kézi kiszedése által 0,01% hibaszázalék mellett.

A cégünk által nyújtott logisztikai szolgáltatások:

  • A GDP, GMP és GCP irányelveknek megfelelő raktári és minőségbiztosítási folyamatok teljes körű ellátása;
  • Gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenység engedélyeztetése;
  • Széleskörű gyógyszer- és gyógytermékek három hőmérsékleti tartományban történő kezelése;
  • Pszichotróp készítmények (P2 és P4) és kábítószerek (K1 és K2) kezelése;
  • A gyógyszer hamisítás elleni direktívához (2016/161) kapcsolódó feladatok (verifikáció, kijelentés, hibaüzenet kezelés, stb.) szakszerű lebonyolítása;
  • Nemzetközi árubeérkezés szakszerű adminisztrálása, mennyiségi és minőségi átvétele, eladható készletbe helyezése és esetleges reklamáció kezelés;
  • Megrendelések pontos kezelése magas tranzakciószámmal;
  • Országos lefedettségű kiszállítás hőmérséklet ellenőrzött gépjárműparkkal.

Vállalatunk konstans növekedéséből adódóan toborzási kampányaink folyamatosan zajlanak

Csatlakozz hozzánk

Gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó komplex fejlesztés a Pharmaroad Kft-nél

Copyright by Pharmaroad Kft. All rights reserved.