Pharmaroad Kft.

Rólunk


Ügyvezető Igazgató

Kovács Péter


…a PHARMAROAD KFT. egy ISO 9001, ISO 14 001, ISO 50 001 és BISNODE AAA minősítéssel rendelkező, magyar tulajdonban lévő, belföldi és nemzetközi gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységre szakosodott szakmai szolgáltató. A vállalat budapesti telephelyeiről látja el széleskörű hazai és nemzetközi partnerállományát, mely megközelítőleg 400 gyógyszertárból, kórházból, vizsgálati szponzorból és klinikai kutatásszervezőből (CRO) illetve hazai és nemzetközi nagykereskedőkből áll….A PHARMAROAD KFT. egy ISO 9001, ISO 14 001, ISO 50 001 és BISNODE AAA minősítéssel rendelkező, magyar tulajdonban lévő, belföldi és nemzetközi gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységre szakosodott vállalat. Komplex üzletági portfóliónk magában foglalja a hazai gyógyszertárak és egészségügyi intézmények széleskörű termékportfólióval történő ellátását, bérraktározói és logisztikai szolgáltatásokat, gyógyszer külkereskedelmi (egyedi- és kontingens import) tevékenységet, nemzetközi klinikai vizsgálatok kiszolgálását, nemzetközi termékforgalmazást, illetve törzskönyvezési és egyéb gyógyszeripari tanácsadást.

Az üzletági igényekből adódóan vállalatunk szerződéses jogviszonyban áll a magyarországi gyógyszer forgalmazásban részt vevő gyártók és forgalomba hozatali engedély jogosultak szinte mindegyikével. Cégünk termék portfóliójában a vény- és nem vényköteles gyógyszer-készítmények mellett helyet kapnak az orvostechnikai eszközök, étrend kiegészítők, speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek és antropozófus készítmények is. Vállalatunk ugyancsak jogosult kábítószerek és pszichotróp készítmények behozatalára, kivitelére, raktározására és forgalmazására.

Az elmúlt évtizedben cégünk a hazai és nemzetközi gyógyszer-nagykereskedelmi piac egyik kulcsfontosságú szereplőjévé vált.  Köszönhető ez a fokozatosan növekvő kereskedelmi aktivitásnak (amely 2021-ben meghaladta a 27 milliárd forintot), az egyre szélesedő beszállítói és vevői partnerhálózatnak, illetve az évről évre bővülő szolgáltatási palettának. Vállalatunk vezetői aktív szerepet töltenek be a gyógyszer-nagykereskedelem meghatározó nemzetközi szervezeteinek munkájában és kollégáink rendszeres résztvevői az európai gyógyszeripar legnagyobb nemzetközi eseményeinek.

A vállalatunk egyes szakterületeinek és üzletágainak tevékenységéről a SZOLGÁLTATÁSAINK menüpont alatt lehet részletesebben tájékozódni.


Vállalatunk konstans növekedéséből adódóan toborzási kampányaink folyamatosan zajlanak

Csatlakozz hozzánk

Gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó komplex fejlesztés a Pharmaroad Kft-nél

Copyright by Pharmaroad Kft. All rights reserved.