Pharmaroad Kft.

Termékforgalmazás


Anika Értékesítési Vezető

Dr. Poós Marianna


..stratégiai partnerként, széleskörű gyógyszer-nagykereskedelmi szolgáltatásokkal állunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik új termékekkel szeretnének megjelenni a magyarországi piacon. Legyen szó piackutatásról vagy felmérésről, hatósági bejelentésről vagy törzskönyvezésről, a megfelelő logisztikai infrastruktúra megteremtéséről vagy a releváns értékesítési hálózat kiépítéséről, a PHARMAROAD KFT. megbízható partnere számos nemzetközi vállalatnak hazai termékforgalmazás területén…Egy, a nemzetközi piacokon már sikeresen szerepelt termék magyarországi bevezetése komoly szakértelmet igényel.  A folyamatnak számos szabályozói, minőségbiztosítási, logisztikai és kereskedelmi aspektusa van. A bevezetéshez elengedhetetlen a releváns hatóságokkal történő interakció a termék bejelentését, regisztrációját, engedélyeztetését vagy törzskönyvezését illetően.  A hazai piacon történő értékesítési csatornák kiépítéséhez mindenképpen szükséges egy széleskörű kapcsolati háló a releváns gyógyszertárakkal, egészségügyi intézményekkel, esetlegesen más gyógyszer-nagykereskedőkkel. A bevezetésre kerülő termék szakszerű beszállítását Magyarországra, tárolását és az értékesítési pontokra történő kiszállítását is a jogszabályi követelményeknek megfelelően kell megoldani.  Vállalatunk ezen feladatok professzionális kivitelezésében nyújt segítséget több nemzetközi partnere számára, akik képviseletében, mint kizárólagos magyarországi és regionális disztribútor jár el.

Az ANIKA THERAPEUTICS egy USA központú, elsődlegesen ortopédiai felhasználású orvostechnikai eszközök gyártására szakosodott vállalat. A cég termékportfóliójának viszkoszupplementációs termékvonalát (ORTHOVISC, ORTHOVOSC-T, MONOVISC és CINGAL) 2008 óta képviseli vállalatunk a magyarországi piacon. Ezen termékek az ízületbe adott hialuronsav útján próbálják mesterségesen pótolni az ízületi folyadékot és ezáltal hatékonyan csökkentik a betegek fájdalmát, javítják mozgásukat és járásukat, illetve életminőségüket is.  2020-tól cégünk a gyártó HYALOFAST nevű termékének a hazai disztribúciójára vonatkozó jogosultságot is megszerezte.  A HYALOFAST egy biológiailag lebomló, hialuronsav alapú vázszerkezet, amely alkalmas hyalin-szerű regenerációs porc létrehozására. A készítmény felhasználása különböző típusú ortopédiai arthroszkópos kezelések kapcsán segíti a porcképződés folyamatát.

A LABORATORIES INELDEA egy franciaországi székhelyű, főképp étrend-kiegészítők és speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek forgalmazására specializálódott vállalat. Cégünk 2018 óta áll szerződéses kapcsolatban a gyártóval az ARTROBIOL-PLUS nevű termékük magyarországi forgalmazása kapcsán. Az ARTROBIOL-PLUS egy olyan glükózamin, kondroitin, bioaktív tejfehérje (Osteol™), növényi és ásványi alapú étrend-kiegészítő, mely alapvetően az ízületi fájdalmak enyhítésére vagy az ízületek védelmére szolgál. A francia vállalattal folyamatos tárgyalások folynak a jelenlegi forgalmazási jogok kibővítését illetően, amennyiben számos olyan termékük sikeres a francia piacon, melyek hiánypótló szerepet töltenének be Magyarországon is.


Termékeink

No more posts
Vállalatunk konstans növekedéséből adódóan toborzási kampányaink folyamatosan zajlanak

Csatlakozz hozzánk

Gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó komplex fejlesztés a Pharmaroad Kft-nél

Copyright by Pharmaroad Kft. All rights reserved.