VÁLLALATI FAGYLALTOZÁS

2020.08.31.csapatépítés

VÁLLALATI FAGYLALTOZÁS

2020.08.31.
Fagyi-scaled.jpg?fit=1200%2C1048&ssl=1

Közösségi kikapcsolódás a nagy melegben

2020.08.03. / Budapest, Magyarország

Egy jó munkahelyet nemcsak a megfelelő mértékű gazdasági ösztönzők és a folyamatos fejlődési lehetőségek határoznak meg, hanem a jó közösség is. Vállalatunk életében kiemelkedő szerepet töltenek be azok az események, melyek által kollégáink egyre szorosabb személyes kapcsolatot építhetnek ki egymással, illetve közös élményekre tehetnek szert.  Ezen filozófia mentén, illetve a rekkenő nyári hőség könnyebb elviselésének céljából, 2020.08.03-án vállalati fagylaltozást szerveztünk munkatársaink számára.

Kollégáink lelkes részvétele a kezdeményezésben előre látható volt, a szabadtéri közösségi területen felállított fagylaltoskocsi előtt folyamatosan kígyózott a sor.  A nagy nyári melegben mindenkinek jól esett a hűsítő fagylalt, kiváltképp mert a választék is túlmutatott a hagyományos ízeken (snickers, levendulás-citromos limonádé, bazsalikomos eper, fűszeres diófagylalt fügeöntettel, mandulafagylalt mézeskaláccsal).  A legnagyobb kihívást a legfinomabb íz kiválasztása okozta, amelyből eredő extra kóstolási feladatok kapcsán viszont munkatársaink nem panaszkodtak.

Az elmúlt évek alatt kollégáink számos közösségépítő programot szerveztek: részt vettek az UltraBalaton futóversenyen, festettek rajzfilmfigurákat gyermekorvosi rendelő falára a Nevetnikék Alapítvány Mesefalfestő Projektjének keretein belül és építettek alpakaterápiás pályát a Baráthegyi Majorságban.  Idei terveinket a csapatépítő programjaink kapcsán sajnos járványügyi helyzet negatív irányba befolyásolta; de reméljük az év hátralévő részében még többször lesz lehetőségünk hasonló rendezvényeket szervezni.

Az infrastruktúrát és a finomabbnál finomabb fagylaltokat a Tündérgombóc biztosította számukra:

http://www.tundergomboc.hu/

Gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó komplex fejlesztés a Pharmaroad Kft-nél

Copyright by Pharmaroad Kft. All rights reserved.