Gyógyszertári üzletág

A Pharmaroad Kft. – Új út a magyar gyógyszer-kereskedelemben.

A Pharmaroad Kft. célja, hogy partnereinek rugalmas, pontos, körültekintő szolgáltatást nyújtson. A kisvállalat rugalmas és hatékony működéséből eredő előnyöket kívánjuk megosztani partnereinkkel. Ez megnyilvánul a kedvező árképzésben, személyre szabott szolgáltatások kialakításában, hosszú távú, a kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatok kialakításában/ való törekvésben. Szolgáltatásainkat partnereink igényeinek megfelelően folyamatosan felülvizsgáljuk, és lehetőségeinkhez mérten fejlesztjük. Meggyőződésünk, hogy a gyógyszer-nagykereskedelemeben a nagyvállalatok monoton működése mellett szükség van emberarcú, a személyes kapcsolatokra figyelő, de hatékonyan és pontosan működő, minőségi kisvállalatokra is. Nagyvállalati partnerének kiegészítésére a Pharmaroad Kft. az előnyös választás.

Szolgáltatásaink

  • egyedi konstrukciójú kedvezmények biztosítása a partner gyógyszertárak számára
  • a vevői igények gyors és rugalmas kezelése
  • a szolgáltatások és portfólió folyamatos felülvizsgálata, bővítése a vevői elvárások szerint
  • MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 14001:2005 minőségbiztosítási rendszerek

Az általunk forgalmazott folyamatosan bővülő gyógyszerek és gyógytermékek portfóliójának megfelelő kezelésére a kiváló technikai felszereltség, ahhoz kapcsolódó teljes körű logisztikai támogatás, felkészült szakemberek mellett, az  ISO 9001:2009 illetve ISO 14001:2005 minőségirányítási rendszerek a biztosíték.

Beszerzés

Büszkék vagyunk arra, hogy 150 gyártóval kiváló üzleti kapcsolatot alakítottunk ki. Ez a folyamat nem ért véget, további beszállítókkal is tárgyalásokat folytatunk a készítményeik gyógyszertárak számára történő forgalmazása érdekében. 

Jelenleg közel 5000 terméket kínálunk gyógyszertári partnereinknek. Fő feladatunknak a folyamatos készletellátást tekintjük.

Értékesítés

A gyógyszertári üzletág kialakítása 2012 év végén kezdődött el nagy tapasztalattal rendelkező gyógyszertár látogató kolléganők segítségével Budapesten és Pest megyében. Napjainkban szerződött partnereink száma 250 feletti és dinamikusan fejlődik, hiszen a gyógyszertárak igényeit és lehetőségeit felmérve egyénre szabott ajánlattal keressük meg leendő partnereinket. Az elmúlt időszakban nem csak partnereink száma növekedett, területi lefedettségünk is bővült. Partnereinket Budapesten, Pest megyében, Heves, Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Komárom-Esztergom, Tolna, Somogy, Baranya, Fejér, Bács-Kiskun megyében és Győr városában napi egyszeri szállítással, Hajdu- Bihar megyében és Szeged városában heti kétszeri szállítással szolgáljuk ki .

Területi képviselők

Szél Zsuzsanna (Budapest, Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Nógrád megye, Győr) 
Tel: +36 20 539 3317
E-mail: 
Zsuzsanna.Szel@pharmaroad.hu
Tordai Sarolta (Pest megye, Heves megye, Borsod- Abaúj- Zemplén megye, Bács-Kiskun megye, Hajdu – Bihar megye)
Tel: +36 30 948 0549
E-mail: 
Sarolta.Tordai@pharmaroad.hu
Dr. Marton Kálmánné Erzsi (Somogy megye, Tolna megye, Baranya megye)
Tel: +36 30 449 1813
E-mail: 
erzsi.martonne@pharmaroad.hu

A szerződött gyógyszertárak rendelési igényeinek feldolgozását, esetleges reklamációs ügyintézését, szerződött gyártói partnereink területi akcióit valamint a gyógyszertári kapcsolattartást szakképzett asszisztensek biztosítják reggel 8.00 órától délután 17.00 óráig partnereink részére.

Rendelésfelvétel

Kikilai Gáborné – Andrea értékesítési szakasszisztens
Tel: +36 20 374 1449
E-mail: 
andrea.kikilai@pharmaroad.hu
Turi Csilla – értékesítési szakasszisztens
Tel: +36 30 820 4036 
E-mail: 
csilla.turi@pharmaroad.hu
Paul Ildikó – értékesítési asszisztens
Tel: +36 20 290 9778
E-mail: 
ildiko.paul@pharmaroad.hu
Korom Katalin – értékesítési asszisztens
Tel: +36 20 261 4597
E-mail: 
katalin.korom@pharmaroad.hu

Ingyenesen hívható zöld szám:
06 80 205383
Fax: 06 1 433 0067
E-mail: 
rendeles@pharmaroad.hu