Gyógyszertári üzletág

A Pharmaroad Kft. - Új út a magyar gyógyszer-kereskedelemben.

A Pharmaroad Kft. célja, hogy partnereinek rugalmas, pontos, körültekintő szolgáltatást nyújtson. A kisvállalat rugalmas és hatékony működéséből eredő előnyöket kívánjuk megosztani partnereinkkel. Ez megnyilvánul a kedvező árképzésben, személyre szabott szolgáltatások kialakításában, hosszú távú, a kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatok kialakításában/ való törekvésben. Szolgáltatásainkat partnereink igényeinek megfelelően folyamatosan felülvizsgáljuk, és lehetőségeinkhez mérten fejlesztjük. Meggyőződésünk, hogy a gyógyszer-nagykereskedelemeben a nagyvállalatok monoton működése mellett szükség van emberarcú, a személyes kapcsolatokra figyelő, de hatékonyan és pontosan működő, minőségi kisvállalatokra is. Nagyvállalati partnerének kiegészítésére a Pharmaroad Kft. az előnyös választás.

Szolgáltatásaink

  • egyedi konstrukciójú kedvezmények biztosítása a partner gyógyszertárak számára
  • a vevői igények gyors és rugalmas kezelése
  • a szolgáltatások és portfólió folyamatos felülvizsgálata, bővítése a vevői elvárások szerint
  • MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 14001:2005 minőségbiztosítási rendszerek

Az általunk forgalmazott folyamatosan bővülő gyógyszerek és gyógytermékek portfóliójának megfelelő kezelésére a kiváló technikai felszereltség, ahhoz kapcsolódó teljes körű logisztikai támogatás, felkészült szakemberek mellett, az  ISO 9001:2009 illetve ISO 14001:2005 minőségirányítási rendszerek a biztosíték.

Beszerzés:

Büszkén állíthatjuk,hogy 80 gyártóval kiváló üzleti kapcsolatot alakítottunk ki, ez a folyamat azonban még nem ért véget, hiszen további beszállítókkal is folynak tárgyalások.

Jelenleg 4790 terméket kínálunk vevőinknek. A beszerzés fő feladatának tekinti a belistázott termékekből a folyamatos készlet biztosítását.

Értékesítés:

A gyógyszertári üzletág kialakítása 2012 év végén kezdődött el nagy tapasztalattal rendelkező gyógyszertár látogató kolléganők segítségével Budapesten és Pest megyében. Napjainkban szerződött partnerink száma 150 feletti és dinamikusan fejlődik, hiszen a gyógyszertárak igényeit és lehetőségeit felmérve egyénre szabott ajánlattal keressük meg leendő partnereinket. Az elmúlt időszakban nem csak partnerink száma növekedett, területi lefedettségünk is bővült. Partnereinket Budapesten, Pest megyében, Heves megyében napi egyszeri szállítással, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Komárom –Esztergom megyében és Bács-Kiskun megyében heti kétszeri szállítással szolgáljuk ki.

Területi képviselők:

Szél Zsuzsanna

(Budapest, Komárom-Esztergom megye)

Tel: +36 20 539 3317

E-mail: Zsuzsanna.Szel@pharmaroad.hu

Tordai Sarolta

(Pest megye, Heves megye, Borsod- Abaúj- Zemplén megye, Bács-Kiskun megye)

Tel: +36 30 948 0549

E-mail: Sarolta.Tordai@pharmaroad.hu

Dr. Marton Kálmánné Erzsi

(Somogy megye, Tolna megye, Baranya megye)

Tel: +36 30 449 1813

E-mail: erzsi.martonne@pharmaroad.hu

 

A szerződött gyógyszertárak rendelési igényeinek feldolgozását, esetleges reklamációs ügyintézését, szerződött gyártói partnereink területi akcióit valamint a gyógyszertári kapcsolattartást szakképzett asszisztensek biztosítják reggel 8.00 órától délután 17.00 óráig partnereink részére.

Rendelésfelvétel:

Kikilai Gáborné – Andrea

gyógyszertári szakasszisztens

Tel: +36 20 374 1449

E-mail: Andrea.Kikilai@pharmaroad.hu

Zentainé Szalai Éva

értékesítési asszisztens

Tel: +36 20 261 4597

E-mail: Eva.Zentaine@pharmaroad.hu

Léhman Eszter

szakasszisztens

Tel: +36 30 820 4036

E-mail: eszter.lehman@pharmaroad.hu

 

Ingyenesen hívható zöld szám:

06 80 205383

Fax: 06 1 433 0067

E-mail: rendeles@pharmaroad.hu